Praod

Medium Mis juhtub siis, kui ühel õhtul astub täiesti võõra mehe peaaegu tühja korterisse täiesti võõras naine? Või... kas nad on ikka täiesti võõrad? Midagi oleks nagu ühist ka...

Kristiina Jalasto näidendi „Praod” esmalavastus toob vaatajate ette kahe inimese kohtumise pärast seda, kui kõik on juba möödas. Me pole kindlad, kas see on komöödia, kuigi nii mõnigi võib natuke muheleda; me pole kindlad, kas see on tragöödia – mõni ei muhele kohe mitte üks põrm. Armastust saalis ei ole, kuigi võibolla seda ikka on. Sõltub vaatajast. Sõltub vaatenurgast. Vaat selline segane lugu, jah.

Äratundmisrõõmu (või -kurbust?) loodetavasti mitte pakkuv teatritükk on vaatamiseks-mõtisklemiseks eelkõige nooremale või nooruslikumale keskeale elik vanusele 30+, kes on veel püsisuhtes.
Inf noorematele: võite tulla, aga te ei pruugi mõista kooselu rõõme ja muresid veel nii hästi, et etendusest lõpuni aru saaada. Teave vanematele: võite tulla, aga teile ei pruugi seal enam midagi kasulikku olla, sest tõenäoliselt olete te juba jõudnud lahutada.

Aga kui te ei taha lahku minna, siis võibolla me aitame teid.

Etendus on ühes vaatuses, mille käigus süüdatakse laval ka sigaret. Pärast etendust palume mitte plaksutada.

Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti