Uusaastakontsert Evelin Samuel-Randverega

Medium Evelin Samuel-Randvere ja Johan Randvere uusaastakontsert, kaastegev klarnetist Marten Altrov.

Aasta esimestel hetkedel kohtuvad klassikaline klaver, erilisi karaktereid täis klarnet, pop-laulja hääl, vahetu improvisatsioon ning siiras rõõm muusikast. Hämarate õhtute kontserdi kavas on nii Eesti autorite palasid esinejate enda seades, kui maailmaklassikat põnevas võtmes, nagu seda kunagi varem esitatud pole. Kõrvuti kõlavad nii kõigile tuntud laulud kui ka teosed, mida teavad peale Johani, Marteni ja Evelini veel ainult loetud hinged ning mille saladusse olete pühendatud peatselt ka teie.

Evelin Samuel-Randvere on tuntud eelkõige lüüriliste lugude esitajana, ta on võitnud mitmeid laulukonkursse, andnud välja albumi plaadifirma Universal Music Scandinavia alt ning esindanud Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel Jeruusalemmas, kus ta saavutas 6. koha.
Johan Randvere on üks eredamatest oma põlvkonna pianistidest, kes on esinenud näiteks nii Carnegie Hallis kui Moskva Konservatooriumi suures saalis – maailma hinnatuimates kontserdisaalides. Ta on võitnud mitmeid rahvusvahelisi konkursse ning saanud Noor Muusik 2014 tiitli.
Marten Altrov on võitnud mitmeid mainekaid rahvusvahelisi auhindu, õppinud ning võtnud osa mitmete orkestrite tööst nii Eestis kui välismaal. Kontsertreisid nii solisti, kammermuusiku, orkestrandi kui maailmamuusikabändi Abraham’s Cafe liikmena on teda viinud Põhja-Norrast Lõuna-Aafrika Vabariigini ning Palestiinast Prantsusmaani.


Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti