ALICE IMEDEMAAL

G. Schiavoni ballett

Medium
Mõnikord võib libastudes sattuda tõelisele muinasjutumaale, kus imed kunagi otsa ei saa… Tule seikle koos Alice’i, Irvik Kassi, Kübarsepa, Märtsijänese, Ärtuemanda ja teiste imeliste tegelastega!
 
 
San Carlo Teatri lavastus ja Gianluca Schiavoni originaalkoreograafia

Valminud Lewis Carrolli samanimelise jutustuse ainetel

Pjotr Tšaikovski, Aram Hatšaturjani ja Alberto Nanetti muusika Alberto Nanetti arranžeeringus

Maailmaesietendus 14. mail 2017 San Carlo Teatris

Esietendus Rahvusooperis Estonia 29. novembril 2019

Koreograaf: Gianluca Schiavoni 
Dirigendid: Kaspar Mänd, Risto Joost, Lauri Sirp
Dekoratsioonikunstnik: Andrea Tocchio 
Kostüümikunstnik: Simona Morresi 
Kostüümide teostaja: Annamari Ruocco
Videokunstnik: Sergio Metalli 
Valguskunstnik: Valerio Tiberi 
Koreograafi assistent: Michele Vegis 
 
Kestus 2 h, üks vaheaeg 
Soovituslik vanus 5+ 
 
Päikeseloojangul jooksevad Alice ja ta sõber ühe kauni vana linna tänavail. Nad seisatavad vana vildaka ukse ees. Sisse astudes mõistavad nad, et asuvad mahajäetud teatris ning asuvad avanevat müstilist maailma huviga avastama. Laval näeb Alice tolmuste dekoratsioonide ja tööriistade vahel näidendi käsikirja, mille pealkiri on „Alice Imedemaal“. Korraga kuuleb ta imelikke hääli ning märkab lava tagaosas põgenevat varju. Uudishimulikuna jookseb ta varjule järele, ronib redelist üles, libiseb ja kukub … ja kukub … ikka alla, alla … Ärgates leiab ta end Imedemaalt, kus satub enneolematutesse seiklustesse ja kohtub kõige kummalisemate olenditega. Ühel hetkel on ta kõrge nagu maja ning järgmisel vaid 7 cm pikk, ta kohtub vesipiipu popsutava tõuguga, joob teed Kübarsepa, Märtsijänese ja Unihiirega ning mängib kroketit Ärtuemandaga. 
Fantaasiarohke ja rikkalike multimeediaefektidega ballett valmis 2017. aastal San Carlo Teatrile. Koreograaf Gianluca Schiavoni ühendab oma lavastuses vaatemängulisuse, värvika tantsukunsti ja Lewis Carrolli armastatud jutustuse.
Mõnikord võib libastudes sattuda tõelisele muinasjutumaale, kus imed kunagi otsa ei saa… Tule seikle koos Alice’i, Irvik Kassi, Kübarsepa, Märtsijänese, Ärtuemanda ja teiste imeliste tegelastega!

 

* Soodustused on personaalsed, soodustust võimaldav dokument (Eesti Vabariigis välja antud kehtiv õpilas-, üliõpilaspilet või ISIC/ITIC kaart või Eesti Vabariigis välja antud pensionitunnistus/töövõime kaart) palume etendusele tulles kaasa võtta.

Ürituse korraldaja:
Rahvusooper Estonia
Estonia pst 4, 10148 Tallinn
+372 6831 210
Reg. nr 74000033




Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti