Heategevuslik Hokishow Hoki Aitab

Medium SUUR HEATEGEVUSLIK HOKISHOW

 

Soome legendaarne show-hoki võistkond Pietarinkatun Oilers koostöös Eesti Jäähokiliiduga toob Tallinnasse heategevusliku hokishow raames enneolematu staaride paraadi maailma hokiväljakutelt ning arvukalt üllatusesinejaid, keda varem hokijääl ei ole nähtud.

 

Hokišhow toimub egiidi all: Hoki aitab! Ürituse piletitulu kasutatakse heategevuslikul eesmärgil: 75% piletitulust annetatakse Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidule sihtotstarbega rahastada tugikeskuse teenuseid ning Tallinna Lastehaigla hematoonkoloogiaosakonda jälgimismonitori ostu. 25% piletitulust suunatakse Eesti Jäähokiliidu kaudu Eesti noorte Jäähoki arengusse, korraldades jäähokilaagreid eesmärgiga tutvustada jäähokit uute noorte mängijate kaasamiseks, kõikides Eesti linnades, kus on tänaseks jäähall (Narva, Tallinn, Tartu, Kohtla-Järve ja Viljandi).  

 

Pietarinkadun Oilers organisatsioon on loodud 1989. aastal endiste kuulsate soome hokimängijate ja Leningrad Cowboys liikmete poolt. Organisatsiooni eesmärk on korraldada heategevuslikke jäähokikohtumisi ja läbi selle aidata abivajajaid. Nad on kogunud 25 aasta jooksul ja heategevusse annetanud üle kahe miljoni euro. Pietarinkadun Oilers meeskonna eest on mänginud viiekordsed Stanley Cup karikavõitjad Jari Kurri ja Esa Tikkanen. Lisaks veel maailmakuulsad Teemu Selänne, Saku Koivu ja lugematul hulgal teisi endiseid ja praeguseid NHL staare.  Oilers on toonud jääle mitmeid teisi Soomes tuntud näitlejad-muusikud ja kuulsaid sportlasi nagu näiteks  vormelipiloot Mika Salo, tennisetäht Jarkko Niemineni ja mäesuusataja Kalle Palanderi.

 

Tondiraba All Stars meeskonna liikmetena on jääle tulemas: 2-kordne Stanly Cup´i võitja, 7-kordne maailmameister, ning kahekordne olümpiakuld legendaarne Vjatšeslav Fetissov, Leo Komarov (Toronto Maple Leafs, KHL Gagarin Cupi võitja ja maailmameister), Soome jalgpallistaar: Jari Litmanen, Eesti soost tuntuimad hokimehed: Robert Rooba ja Siim Liivik (Espoo Blues), Eesti läbi aegade edukaim kahevõistleja Allar Levandi, muusikasõpradele hästi tuntud Pearu Paulus, Emil Rutiku ning paljud teised. Üllatusi tuleb veel!

 

Pietarinkatun Oilers nimekirjas on end tänaseks üles andnud teiste hulgas 5-kordne Stanley karika võitja Esa Tikkanen ja kultusbändi Leningrad Cowboys bändi liikmed, legendaarne F1 piloot Mika Salo ning mitmeid põnevaid üllatajaid!

 

Sündmus leiab aset 22. augustil, algusega kell 15:00 Tondiraba jäähallis.

 

Tulisele hokilahingule eelneb aga sisukas hokipäev.

 

10:00-11:45     Eesti hokiklubide demopäev.

Oodatud on poisid-tüdrukud vanusest 3-16 eluaastat.

12:00-14:00     Eesti U17 hokikoondis vs Red Wings Hockey U17 (Soome)

15:00-19:00     Pietarinkatun Oilers vs Tondiraba All Stars hokišhow

 

*Korraldaja jätab omale õiguse teha päevakavas ja osalejate nimekirjades muudatusi.

 

Piletiinfo:

Pilet 5€

Lapsed kuni 6 aastani tasuta.

Piletid on saadaval eelmüügist ning 2 tundi enne sündmuse algust kohapeal.

 

Firmapakett:

Pileti hind 10€.

Minimaalne ostetavate piletite arv 50 tk.

Iga 50 pileti ostja saab 2 vabapääset õhtusele afterparty´le.

Firmapakette saab broneerida Eesti Jäähokiliidu kaudu saates e-maili [email protected].

 

Lisainfo:

www.hokiaitab.ee

www.facebook.com/hokiaitab



Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti