"Üle linna Vinski"

Medium Muusikaline koguperelavastus "Üle linna Vinski”

Ka sel suvel jagub Tartusse Laulupeomuuseumi õue (Jaama tn 14) laulu ja naeru, sest taasetendub Emajõe Suveteatri menukas parima originaalmuusika eest teatriauhinna pälvinud koguperelavastus “Üle linna Vinski”. Salapärane apteekrihärra õpetab Vinskit kasutama nõiduslikku nähtamatukstegevat pulbrit ja nii algavadki vigurlikud seiklused, millest saavad osa kõik Hömpstadi linnakese elanikud.

Morni härra Mõrumanni muidu porihallis argipäevas saab juhtuma üpris enneolematuid asju ning pepsi proua Pirtspeki ülipeenesse elutuppa saabuvad külalised, kellesuguseid ei daam ise ega tema padjaklubilisedki pole unes ka osanud ega tihanud ette kujutada. Vigurpoiss Vinski kaasabil otsivad ja leiavad nii mõndagi väärtuslikku igat masti linlased, alates akordioniomanikust ja lõpetades hulkur Robiga.

Aapeli loo dramatiseerija, lavastaja ja sõnade autor: Andres Dvinjaninov
Kunstnik: Maarja Meeru (Vanemuine)
Helilooja: Toomas Lunge
Osades: Liina Tennosaar, Inga Lunge, Marika Barabanštšikova (Vanemuine), Leino Rei, Margus Jaanovits (Vanemuine), peaosas noor ja andekas Mikk Kaasik

Etendused 27., 28., 29. ja 30. juunil, ja 1. juulil algusega 19.00.
Etendused toimuvad Tartus Laulupeomuuseumi siseõues, Jaama tn 14.
Etendus on ühe vaheajaga ja kestab 1 h 50 min.

NB!
Lavastus sobib lastele alates 3. eluaastast.
Etendused toimuvad õues! Vihmaohu puhul võtke kaasa vihmakeebid. Kuna vihmavarjud piiravad teiste vaatevälja, palume neid etendusel mitte kasutada.

www.suveteater.ee


Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti