NO63 Pedagoogiline poeem

Medium NO63
Pedagoogiline poeem

Ojasoo/Semper/XXVI lend


Väljavõte lavakunstikooli tudengi Andra Teede päevikust, mida ta pidas prooviperioodil toimunud kolmenädalase laagri ajal:

"Me oleme ikka veel väga kenad üksteise vastu, magame üksteisele lähemal ja äratame üksteist hellemalt. Kuigi need raevu hetked on ikka kogu aeg olemas. Kõige rohkem kammib ikka see ära, et sa ei saa midagi enda eest ise otsustada, sa ei saa otsustada, kus sa käid, mida sööd, kas sa oled chill või asjalik. Siis lähedki närvi ja teed midagi risti vastupidi laagrile. Oma väikest punkrevolutsiooni. Ainult et pärast on veel sitem olla, sest see tunne tuleb, et sa oled südametu jobu. Ainult südametud jobud teevad asju laagri vastu."

"Pedagoogiline poeem" on poeem, mille salmideks on valusad, õnnelikud, põletavad, naljakad, kirglikud ja halastamatud hetked, milles paljastub inimlikkus tema kõige vastuolulisemal kujul. Kuna tegelikkuse loomuseks on pidevalt luhtuda, ebaõnnestuda, siis kunstil on parematel hetkedel võime pakkuda lohutust. Teiste sõnadega: kuna päriselus lähevad asjad reeglina untsu, siis kunst lepitab. Sellest see lavastus ongi. Seda ta näitabki. Sellega ta lepitabki. Ja seda kõik lavalolijad õpivadki.

Kontseptsiooni autorid, lavastajad, muusikalised kujundajad ja kunstnikud Ene-Liis Semper ja Tiit Ojasoo
Laval Marika Vaarik ja Lavakunstikooli XXVI lend

Lavastajad Ene-Liis Semper ja Tiit Ojasoo

Laval Marika Vaarik ja Lavakunstikooli XXVI lend (juhendaja Tiit Ojasoo)

Esietendus 13. oktoobril 2012 Permis
Esietendus Tallinnas 20. oktoobril 2012  Teatris NO99

Toetajapilet.

Kõigile Teater NO99 etendustele on võimalik osta toetajapilet. Toetajapilet maksab 25 eurot ning on mõeldud, nagu tema nimigi ütleb, teatri toetamiseks. Teater saab tuge nii rahasummast kui ka mõttest, et on inimesed, kes peavad oluliseks NO99 eesmärke. Aitäh! Ostmiseks valige rippmenüüst hind 25 eurot.


 

 



Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti