Seiklus “Shazam! Jumalate raev”

Medium

Shazam! Fury of the Gods (2022)
Žanr: komöödia, märul, seiklus
Filmi pikkus: 2 h 11 min
Vanusepiirang: alla 12 a. mittesoovitatav

Filmi originaalkeel/language/язык:
🇬🇧ENG

Subtiitrid/subtitles/субтитра:

🇪🇪EST
🇷🇺RU

FILMI KIRJELDUS

New Line Cinema toob vaatajateni filmi “Shazam! Jumalate raev,” millega jätkub lugu teismelisest Billy Batsonist, kes võlusõna “Shazam!” lausumisega muutub enda täiskasvanud superkangelasest alter ego’ks Shazamiks.

Jumalikku jõudu valdavad Billy Batson ja ta kaaslased õpivad endiselt toime tulema nii teismeea elu kui oma täiskasvanud superkangelastest alter ego’dega. Kui Maale saabub kättemaksuhimuline iidsete jumalate trio Atlase Tütred, et oma kaua aega tagasi varastatud võlujõudu otsida, heidetakse Billy ehk Shazam ja ta pere lahingusse oma supervõimete, elude ja kogu maailma saatuse nimel.

“Shazam! Jumalate raevu” peaosades on juba eelmisest filmist tuntud Zachary Levi Shazami rollis; Asher Angel Billy Batsoni rollis; Jack Dylan Grazer Freddy Freemani rollis jt.

Osatäitjatega liituvad seekord ka Rachel Zegler, Lucy Liu ja Helen Mirren.

Filmi režissööriks on David F. Sandberg (“Shazam!,” “Annabelle: loomine”) ja produtsendiks Peter Safran (“Aquaman,” “Suitsiidisalk”). Loo autoriteks on Henry Gayden (“Shazam!,” “There’s Someone Inside Your House”) ja Chris Morgan (“Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw,” “Kiired ja vihased 8”), kes lõid filmitegelased DC-maailma põhjal; Shazam!-i lõid algselt Bill Parker ja C.C. Beck. Tegevprodutsentideks on Walter Hamada, Adam Schlagman, Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Marcus Viscidi ja Geoff Johns.

Ostetud pileteid ei saa tagastada ega ümber vahetada.


Märksõnad: komöödia, märul, seiklus

Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti