Draama “Snaiper: Valge Ronk”

Medium Sniper. The White Raven (2022)
Žanr: draama, action
Filmi pikkus: 2 h 00 min
Vanusepiirang: alla 12 a. keelatud
Filmi originaalkeel/language/язык: 🇺🇦 UKR Subtiitrid/subtitles/субтитра: 🇪🇪 EST 🇷🇺 R
Ukraina. 2014. Matemaatikaõpetaja Mõkola (Pavlo Aldošõn) on ekstsentriline patsifist, keda tõmbab tagasi looduse rüppe ja kes soovib üle kõige olla inimkonnale kasulik. Oma lapseootel abikaasa Nastjaga (Marina Koškina) elavad nad Donetski regioonis oma maalapile ehitatud onnis ning ei saaks olla õnnelikumad.
Siis ühel päeval algab Donbassis sõda. Mõkola naiivsevõitu maailm variseb kokku, kui agressorid tapavad ta elu armastuse ning põletavad ta kodu maani maha. Mees ei suuda leida seletust ega õigustust taolisele julmusele ning teeb oma elus kannapöörde – kunagine veendunud patsifist asub õppima snaipriks, kus tema matemaatikaalased teadmised suureks eeliseks osutuvad. Samas ei tohi unustada, et kättemaksuiha viib sind üksnes teatud piirini, sealt edasi viivad sind juba omandatud oskused, kaine mõistus ja tahe võidelda kodumaa vabaduse eest. Ka siis, kui seda tehes tuleks ohverdada oma elu.
“Snaiper: Valge Ronk” on lähiajaloos asetleidnud sündmustel põhinev sõjadraama, mis on aastal 2022 paraku ajakohasem kui kunagi varem.
Peaosades Pavlo Aldošõn, Marina Koškina, Andrei Mostrenko, Oleg Šulga ja teised.
Lavastas Marian Bušan.
Filmitegijate sooviks on annetada nende osa filmi piletitulust Ukraina armee toetuseks.
Märksõnad: action, Draama

Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti