Ulmeseiklus “Godzilla vs. Kong”

Medium Action, ulme, thriller
Pikkus: 1 h 53 min
Alla 12 a. mittesoovitatav
Warner Bros. Pictures ja Legendary Pictures toovad ekraanidele ammu oodatud ikoonide kahevõitluse filmis “Godzilla vs. Kong”. Koletiste universumi eepilise seikluse lavastas Adam Wingard.
Filmis “Godzilla vs. Kong” lähevad müütilised legendid vastamisi aegade suurimas lahingus, kui kaalul on maailma saatus. Kong ja ta kaitsjad võtavad ette ohtliku teekonna, et leida ta tõeline kodu. Nende seas on ka noor orvust tüdruk Jia, kellega Kongil tekkis ainulaadne ja tugev side. Kuid ootamatult satuvad nad kõikjal maailmas hävingut põhjustava raevunud Godzilla teele. Nähtamatute jõudude ärgitatud eepiline kahe titaani lahing on alles sügaval Maa sisemuses asuva mõistatuse algus.
Filmis astuvad üles Alexander Skarsgård (“Suured väikesed valed”), Millie Bobby Brown (“Stranger Things”), Rebecca Hall (“Holmes ja Watson”), Brian Tyree Henry (“Jokker”, “Ämblikmees: uus universum”), Shun Oguri (“Tüdruk, kes muutis ilma”), Eiza González (“Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw”), Julian Dennison (“Deadpool 2”), Kyle Chandler (“Godzilla 2: koletiste kuningas”) ja Demián Bichir (“Nunn”, “Vihane kaheksa”).
 Wingardi (“Külaline”, “Sina oled järgmine”) lavastatud filmi stsenaariumi autorid on Eric Pearson (“Thor: Ragnarök”) ja Max Borenstein (“Godzilla 2: koletiste kuningas”, “Kong: Pealuu saar”). TOHO CO., LTD loodud tegelaskujul Godzilla põhineva loo kirjutasid Terry Rossio (“Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks”) ning Michael Dougherty ja Zach Shields (“Godzilla 2: koletiste kuningas”).
Filmi produtsendid on Mary Parent, Alex Garcia, Eric McLeod, Jon Jashni, Thomas Tull ja Brian Rogers. Tegevprodutsendid on Jay Ashenfelter, Herbert W. Gains, Dan Lin, Roy Lee, Yoshimitsu Banno ja Kenji Okuhira.
Kaadritetaguse meeskonna moodustasid operaator Ben Seresin (“Muumia”, “Z maailmasõda”), kunstnikud Owen Paterson (“Jumanji: tere tulemast džunglisse”, “Godzilla”) ja Thomas S. Hammock (“Blairi nõiafilm”), monteerija Josh Schaeffer (“Godzilla 2: koletiste kuningas”), kostüümikunstnik Ann Foley (“Pilvelõhkuja”) ja visuaalsete efektide spetsialist John “DJ” DesJardin (tulevane “Zack Snyderi Õigluse liiga”).
Märksõnad: Action, thriller, ulme

Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti