Õudusfilm – Annabelle tuleb koju

Medium Annabelle Comes Home (2019)
Žanr: Õudus
Alla 14 a. keelatud
“Annabelle tuleb koju” on ülieduka “Annabelle’i” filmide sarja kolmas osa, mille peaosas on “Kurja kutsumise” universumist tuntud kurjakuulutav nukk.
Film on “Annabelle’i” filmide, “Selle” ja “Nunna” stsenaristi Gary Daubermani esimene lavastajatöö. Produtsendid on kõigi “Kurja kutsumise” filmide juures töötanud Peter Safran (“Aquaman”) ja “Kurja kutsumise” universumi looja James Wan (“Aquaman”). Demonoloogid Ed ja Lorraine Warren tahavad, et Annabelle ei tekitaks rohkem kaost, seega viivad nad nuku omaenda koju lukustatud tuppa. Ta pannakse ohutult püha klaasi taha ja teda lastakse preestril õnnistada. Kuid ees ootab kohutav õudusteöö, kui Annabelle äratab toas peitunud kurjad vaimud, kes võtavad sihikule Warrenite 10-aastase tütre Judy ja tema sõbrad.
McKenna Grace (telesari “The Haunting of Hill House”, “Imelaps”, “Kapten Marvel”) kehastab filmis Judyt, Madison Iseman (“Jumanji: tere tulemast džunglisse”, “Hirmujudinad 2: kummituslik halloween”) tema lapsehoidjat Mary Ellenit, Katie Sarife (telesarjad “Youth and Consequences” ja “Supernatural”) probleemset sõpra Danielat. Edi ja Lorraine Warreni rollides on taas Patrick Wilson (“Aquaman”, “Kurja kutsumise” ja “Astraali” filmid) ja Vera Farmiga (“Kurja kutsumise” filmid,“Godzilla II: koletiste kuningas” ja telesari “Batesi motell”).
Kinodes alates: 12.07.2019
Filmi pikkus: 1h 46 min
Lavastaja: Gary Dauberman
Osatäitjad: Emily Brobst, Patrick Wilson, Vera Farmiga, Mckenna Grace
Märksõnad: Žanr: Õudus

Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti