Film "Armukesed"

Любовницы

Medium

Miks kõik hea ja ilus saab alatasa inetult otsa saab? Teil on olnud koos hulgaliselt kauneid ja kirglikke hetki, olete surmkindel, et olete selle mehega elupäevade lõpuni. Kuid nagu välk selgest taevast, ütleb ta ühel päeval: ’’Musike, annan andeks. Ma olen abielus’’ või siis ’’Ma armastan sind, kuid ma ei saa laste pärast lahutada’’. Siis jõuab naisele kohale, et ta on kõigest armuke ja perelõhkuja.

Sama juhtus kolme kauni naisega, kes juhuslikult kohtuvad baaris. Nad kõik on petetud ja hüljatud abielumeeste poolt. Aga abielus seelikukütid tegid ränga vea, et vihastasid välja kolm kaunitari. Makstes valusalt kätte oma eksidele, jõuavad nad järeldusele, et selliseid petetuid naisi, kes on teenimatult abielumeeste mängukannideks, on lausa tuhandeid. Kolm kaunitari: näitleja, medõde ja tudeng loovad petetud naiste salaühingu, et aidata ka teistel naistel karistada valelikke abielumehi. See on veetlev ja ohtlik kolmik. Nad panevad mehed piinlikkust tundma, ise samal ajal lõbusalt naeru kihitades.

Komöödia “Armukesed” lavastajaks on Jelena Hazanova, peaosades astuvad üles kolm kütkestavat näitlejannat Paulina Andrejeva (“Müüdid”), Aleksandra Bortitš (“Kaalust alla”) ja Julia Aleksandrova (“Viimased jõulupuud”). Lustakas komöödias saame näha, milleks on võimelised naised, kelle eneseuhkusele on andnud löögi ebaausad mehed.

Kinodes alates: 8.03.2019
Filmi pikkus: 1t 45 min
Film on vene keeles eestikeelsete subtiitritega.

 



Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti