Tšello rock trio MeloM (Läti) lasteprojekt "Veealune maailm"

Medium

Tšello rock trio MeloM (Läti) lasteprojekt "Veealune maailm"

Soovituslik vanus alates 5.eluaastast, kestus umbes 1 tund

Rokkiva tšellotrio Melo-M humoorikas, kergestikuulatav ja rütmikas muusika- ning videoprogramm lastele ja kogu perele!

Muusikud on veealuse maailmaga sobivates kostüümides, nii et isegi trummi mängitakse lestadega. Kõlavad  poplugude töötlused ja ansambliliikmete looming. Tšellod ja trummikomplekt asetsevad video ees, nii et visuaalselt nemadki justkui vee all. Videopilt on meeleoluloov ja humoorikas, põhitähelepanu on hoogsal, rütmikal ja kergestikuulataval muusikal. Pillimehed tulevad ka saali ja liiguvad laste vahel.
Näitleja poolt sisseloetud vahetekstid.

MeloM tegutseb aastast 2005, on välja andnud 5 albumit. Klassikaharidusega tšellistid esitavad crossover repertuaari – klassikatöötlused, pop, rock, world music ja kaasaegne uudislooming. Nende esitus haarab pop-rocki energia ning drive´i ja nende isikupärase kõlapildiga.

 

Kontserlavastuse lugu 
MeloM liikmed kutsuvad lapsi kaasa oma veealusele ekspeditsioonile. Nad peavad leidma ookeanisügavustest üles salapärase olendi, kes teeb imelist muusikat. Viimati oli seda olendit nähtud ühelt möödasõitvalt laevalt Faulklandi saarte läheduses.
 
Hirmuäratavas pimedas sügavuses liikudes kohtavad nad nii merihobukesi kui ka väikseid vähke. Aga ühel hetkel ilmub nende ette kellegi hiiglasuur vari. Vähid on kaheksajalale rääkinud, et mingid muusikainstrumentidega rändurid teda otsivad. Ja nii tuleb suur loom ise ansambliliikmete juurde.
 
Kartuseks pole aga põhjust, sest tema ongi see tavatu muusik. Ta mängib oma kolme jalaga tšello-sarnast pilli. Ja eriline on see, et pill oskab ka omanikuga rääkida.
 
MeloM liikmed on oma ülesande täitnud ja võivad uuesti veepinnale tõusta. Kuhu viib neid aga järgmine missioon?
 
Piletid 7/9€, müügil Piletimaailmas ning Paide Muusika- ja Teatrimajas
 

Üks näide varasematest kontsertidest. Lasteprojekt, mis toimub Paide Muusika- ja Teatrimajas, on lustakam ja lapsemeelsem. 



Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti