Armastus mälukaotuseni

Medium Lavastaja: Eero Spriit
Kunstnik: Jaak Vaus
Osades: Tõnu Kilgas, Madis Milling, Kaili Närep, Mairi Tikerpalu, Riho Rosberg.

Hoolimata romantilisest pealkirjast, „Armastus mälukaotuseni“, on tegemist ühe tõeliselt hullumeelse komöödiaga, sest tegevus toimubki psühhiaatri kabinetis.  
Mälukaotuse käes vaevlev mees tuleb abi saamiseks arsti juurde. Arst püüab välja selgitada haiguse sümptomeid ja põhjuseid, kuid tulutult - patsiendi vastused on nii vasturääkivad, et temalt on võimatu mingit selgust saada. Õnneks on võimalik välja kutsuda patsiendi naine, kes vastab kõigile küsimustele selgelt ja enesekindlalt. Kuid tema selgitustest järeldub, et ka arst ise kannatab mälukaotuse käes. Olukord muutub veelgi segasemaks, kui äkki saabub teine naine ja kuulutab, et ka tema on haige mehe naine. Arst on viidud peaaegu hullumiseni, kui ilmub veel üks salapärane mees, kes väidab, et hoopis tema on... Kes siis?
Lugu pakub mõtteainet erinevatel teemadel. Iga vaataja leiab sealt midagi endale. Mõni näeb näidendit sellest, kuidas korralikud ja sümpaatsed inimesed võivad hõlpsalt libiseda pettuste ja mahhinatsioonide libedale teele. Teine arvab, et  kujutatud on naiste omakasupüüdmatust ja seda, kui oluline on leida armastust ja mõistmist igas vanuses, isegi eakamatel. Kolmandad naudivad vaimukat lugu sellest, kui ilusasti ja hingestatult oskavad inimesed ikka valetada.
„Armastus mälukaotuseni“ on hasartne mõistatuste-komöödia, dünaamiline ja naljakas lugu, mis areneb kiiresti ja elavalt. Lõpuks selgub ka saladus, kes ja mis eesmärgil korraldas selle avantüüri, mis peaks kedagi päästma... Aga millest? Ja kas päästab?

Etenduse kestus koos vaheajaga 2h.


Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti