Karin Sarv, Laur Eensalu, Helen Kedik, Liina Žigurs

Medium Karin Sarv (vioola), Laur Eensalu (vioola), Helen Kedik (vioola), Liina Žigurs (vioola)

Kavas:

Y. Bowen - Fantaasiakvartett neljale vioolale op. 41
S. Engaño - "Bluusisüit" vioolakvartetile
R. Cohen  - Kolm pala neljale vioolale
S. Engaño - "Heading fot home"
S. Engaño - "Ukulele"


Karin Sarv on töötanud pea kõigis Eesti orkestreis ning kuulub alates 2012. aastast Tallinna Kammerorkestri koosseisu olles seljatanud seitsme toreda aasta jooksul Rahvusooper Estonias nii mõnedki nõudlikud vioolasoolod. Kammermuusika tervikuna meeldib Karinile väga, eriti, kui seda saab teha sarnase maailmatunnetusega inimestega. Nii on ta sattunud mitmesse põnevasse projekti, kus alati ei ole võimalik piirduda vaid vioolamänguga, nii on ta kaasa löönud Stockhausen lavateostes  “Herbstmusic” ja “Tierkreis” ning audiovisuaalses lavastuses IDEM.

Laur Eensalu on õppinud viiulit ja vioolat Tallinna Muusikakeskkoolis õpetaja Tiiu Peäske käe all, Karlsruhe Kõrgemas Muusikakoolis Fabio Marano vioolaklassis ja Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias Viljar Kuuse ja Toomas Nestori juhendamisel.
Aastast 2005 töötab Tallinna Kammerorkestris, alates 2011 vioolarühma kontsertmeistrina ning 2007. aastast Rahvusooper Estonia Sümfooniaorkestris.
Solisti, ansamblisti kui ka orkestrandina salvestanud ja esmaesitanud mitmete kaasaegsete kodumaiste ning välismaiste heliloojate heliloomingut ja üles astunud mitmel pool maailmas.

Helen Kedik on lõpetanud Tallinna Muusikakeskkooli viiuli ning Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia vioola erialal. Lisaks on ta end täiendanud Saksamaal Karlsruhe Kõrgemas Muusikakoolis. Helen on töötanud Saarbrückenis, Rahvusooper Estonia orkestris ning alates 2016. aastast Tallinna Kammerorkestris. 

Liina Žigurs on õppinud Tallinna Muusikakeskkoolis ning Eesti Muusikaakadeemia. Ta on täiendanud end Mikhail Zemtsovi juures ning osalenud Fjodor Družinini ja Wolfgang Klossi meistrikursustel. Alates 1998. aastast töötab Liina Žigurs töötab ERSOs, olles alates 2013. aastast vioolarühma abikontsertmeister. Ta on osalenud erinevate orkestrite (Pärnu Linnaorkester, Tallinna Kammerorkester, Põhjamaade Sümfooniaorkester, Rahvusooper Estonia orkester, XXI Sajandi Orkester, Hortus Musicuse Akadeemiline Orkester, Narva Linnaorkester, Pärnu Festivaliorkester) koosseisus nii vioolarühma kontsertmeistri kui rühmamängijana ning teinud kaasa mitmetes kammerkoosseisudes.


Piletid müügil Piletimaailmas ja tund enne algust kohapeal.

Vaata lisa: www.interpreet.ee

Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti