Film "Kutsu mind oma nimega"

Зови меня своим именем

Kolmapäeval, 17. jaanuaril kell 19.00 oled oodatud Coca-Cola Plaza SCAPE saali jaanuari Kuufilmi "Kutsu mind oma nimega" esilinastusele.

Kuufilm paistab silma. Ilma temata ei saa. Ta on igal pool kuhu sa lähed. Kõik räägivad temast. Ta ei jäta sind rahule. Ta on nagu uni, mis ei lähe enne ära kui sa oled ta lõpuni vaadanud. Ja Kuufilm on vaatamist väärt. Miks?

Jaanuari Kuufilm on filmifestivalide lemmik ja auhinnahooaja nõutuim film "Kutsu mind oma nimega" (Call Me by Your Name). Luca Guadagnino romantiline draama põhineb André Acimani romaanil, mis jutustab sensuaalse loo esimesest armastusest. 

Varaküps 17-aastane Ameerika ja Itaalia verd Elio Perlman (Timothée Chalamet) veedab 1983. aastal suve Põhja-Itaalias perekonna 17. sajandil ehitatud villas. Ta veedab oma aega komponeerides ja klassikalist muusikat mängides, raamatuid lugedes ning oma sõbra Marziaga (Esther Garrel) flirtides.

Eliol on lähedane suhe oma professorist isaga (Michael Stuhlbarg), kelle eriala on Kreeka ja Rooma kultuur, ja tõlkijast ema Annellaga (Amira Casar). Vanemad on andnud talle võimaluse nautida nii loodust kui ka kõrgkultuuri. Elio on harituse ja intellektuaalsete võimete mõistes juba täiskasvanu, kuid iseäranis südameasjus on tal veel palju arenguruumi ja avastamist.

Ühel päeval saabub suvepraktika raames Elio isale abiks doktorikraadi kallal töötav võluv Ameerika teadur Oliver (Armie Hammer). Kuuma päikese all asuvad Elio ja Oliver avastama nende vahel tärkavat kirge suvel, mis muudab igaveseks nende elu.

Kinodes alates: 19.01.2018
Filmi pikkus: 2h 12 min



Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti