Blues Estonia: Paddy Milner (UK)

Medium

Blues Estonia aasta avakontserdil astub üles üks maailma juhtivaid bluusipianiste Paddy Milner. Kaks korda Suurbritannia parimaks bluusi-klahvpillimängijaks valitud Milner on ka suurepärane helilooja ning laulja. Tema koostööpartnerite nimistu on pahvikslööv - Sir Tom Jones, Joss Stone, David Gilmour, Jack Bruce, Earl Thomas, Eric Burdon, Van Morrison, Phil Manzanera, Boy George, Steve Lukather ning mitmed teised tippartistid. 

Milneri muusikas on elemente New Orleans'i jazzist, millele lisanduvad Briti ska ning soul-funki mõjutused. Omaloomingu kõrval on Milner tuntust kogunud nii ootamatute versioonidega Jay-Z ning Rihanna lugudest kui ka jazzitöötlustega, näiteks "Unsquare Dance", mida arvustas pala autor Dave Brubeck isiklikult: "I wouldn't change a note. There's a guy who can play the piano" (Ma ei muudaks midagi. See mees oskab klaverit mängida.)

Ta on produtseerinud kahekordse Grammy nominendi ning eelmise aasta Augustibluusi peaesineja Earl Thomase albumi "Earl Thomas with Paddy Milner & The Big Sounds". Viimastel aastatel on Milner kaasa löönud Sir Tom Jones'i bändis, kellega on üles astutud nii mitmes suures telesaates kui ka staadionikontserditel Lõuna- ning Põhja-Ameerikas.

8. veebruaril kell 19:00 KUMU auditooriumis toimuval kontserdil astub ta lavale New Orleans'i soul-funk trioga Londonola.

Koosseis:
Paddy Milner - klaver ja laul
Spencer Brown - bass ja laul
Patrick Levett - trummid ja laul

“I highly recommend it. Somehow things start to feel much better!” -- Jack Bruce
“I love it…there’s a guy who can really play the piano.” -- Dave Brubeck
“The best blues piano player in Europe.” -- Blues Access, USA

Unsquare Dance - https://www.youtube.com/watch?v=4sRYrKYFXZU
As She Walked Away - https://www.youtube.com/watch?v=aKL9PdxrV0g

Kontserdi kestus 1.5 tundi
Pilet 19€/14€, alates 1. veebruarist 25€/20€



Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti