Kontsertõhtu Romani Baht

Mustlastantsu ansambel AL SOL

Medium

Mustlastantsu ansambel AL SOL kutsub kõiki mustlas-teemalisele kontserdile Romani Baht (e. Mustlaste õnne). Romani Baht on tantsu-, laulu ja muusika feeria, mille käigus püüame tuua vaatajate ette killuke mustlasteatri Romen õhkkonnast.

Kontserdi kunstiline juht: Natalija Ilves

Kostüümikunstnik: Larianna Holm

29. oktoobril 2017 algusega kell 18:00 toimub Lindakivi Kultuurikeskuse laval loominguline kontsertõhtu. Lavale astuvad professionaalsed kollektiivid ja solistid, keda viis kokku ühine kirg mustlasmuusika ja -kultuuri vastu. Tantsuansambel AL SOL (Eesti/Ukraina) astub publiku ette oma parimate tantsukavadega, mis on väärinud arvukalt auhindu nii romade kultuuri festivalidel kui ka erinevatel rahvaste tantsude konkurssidel nii Eestis kui välismaal. Esitamisele tulevad nii tantsunumbrid, mis ansambli esituses tõid Eestile auhinnalised kohad Rahvaste tantsude maailmakarikatel 2014 ja 2015, kui ka täiesti uued numbrid, mis sündisid koostöös muusikutega sellel suvel. Kindlasti väärib mainimist, et kontserdi jooksul näeb laval üle 40 värvika kostüümi, mis kõik said valmistatud ansambli asendamatu kostüümikunstniku poolt.


Kontserdil teevad kaasa mitmed loomingulised kollektiivid:

  • andekas, karismaatiline ja võimsa energeetikaga laulja Rafael Sharafetdinov

  • vahetu ja siira esitusega publiku südamed võitnud laulja Beatrice Nebis

  • temperamentne ja kaasakiskuv Mustlastantsu huvikooli Khamoro esinemisrühm, Kuldse Karika võitja aastail 2016 ja 2017

  • üritusele lisavad sära virtuoossed muusikud: Eesti Talendi finalist Grigori Rubanov, Svjatoslav Bortsov, Jorge Arena (Hispaania) ja Zolt Bánhalmi (Ungari)

Kavas on ka üllatusnumbrid armastatud artistide poolt!

Rõõmsa kohtumiseni kontserdil!



Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti