Film "Õnnelik juhus!"

Везучий случай!

Medium
is juhtub siis, kui meestele naeratab lotoõnn?

Filmi stsenaristide Žora Krõžovnikovi ja Aleksei Kazakovi käe all on valminud ka hittkomöödiad «Kibe!», «Kibe! 2» ja «Parim päev».

Valera avastab koos sõpradega loteriipileti, kuid kellelegi ei meenu, kes selle ostis. Igal juhul võidavad sõbrad loteriiga 43 miljonit rubla! Võidusumma otsustatakse jagada võrdselt ja asutakse seda tähistama. Peagi mõistavad sõbrad, et kui nende naised lotovõidust kuulevad, võivad nad rahast vaid und näha. Mehed toovad salamahti kodunt passid ja põgenevad Moskvasse. Paraku on peagi ka naised neil kannul.

Suur raha on raske koorem, mida pole lihtne oma õlul kanda. Sõpru ootavad ees kentsakad ja pöörased olukorrad. Kas nad suudavad säilitada oma au ja väärikuse, kui sülle on langenud selline varandus?

Filmis «Õnnelik juhus!» näeme hulganisti Venemaa kino- , teatri- ja telestaare. Näiteks Andrei Rožkovi, Dmitri Brekotkinit ja Vjatšeslav Mjasnikovi tunnevad huumorisõbrad komöödiatrupist Uurali pelmeenid.

Filmi võitlusstseenid lavastas ja teostas Viktor Ivanovi kaskadööride meeskond, kes on kaasa löönud sellistes hittfilmides nagu "Bournei'i ülemvõim", Bourne'i ultimaatum", „Jason Bourne”, „Tehisintellekt” ja „Stalingrad”.

Kinodes alates: 24.03.2017 Filmi pikkus: 1t 33 min
Film on vene keeles eestikeelsete subtiiritega.
Žanr: Komöödia



Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti