"Tähelaps"

varjuteatrilavastus

Medium

 

Karlova Teatris etendub Oscar Wilde’i muinasjutul põhinev varjuteatrilavastus
“Tähelaps”

“Tähelaps” on muinasjutt leidlapsest, kes arvatakse olevat pärit tähtede juurest. Vaene puuraidur võtab poisi oma perre ja laps kasvab teadmises, et ta on eriline. See ei mõju talle hästi. Ta on hoolimatu ja julm nii inimeste kui loomade suhtes. Katsumusrohketel eneseotsingutel saab ta kogeda oma pettekujutelmade purunemist, kõige kaotamist ja lõpuks tõelise ime sündi.

Sellest kujuneb rännak, mida ise läbi elada ei tea, kas julgeks ... kuid mis kutsub kaasa, mõtlema neile, kes on praegusel hetkel hädas. Vahel piisab vähesest, et inimene tagasi rajale aidata: piisab tähelepanust, hoolimisest, armastusest. Ja need on meis kõigis ju olemas?

Vormilt on “Tähelaps” varjuteatrilavastus, mille visuaalne ja mänguline teatrikeel virgutab noore vaataja kujutlusvõimet, toidab fantaasiat ja paneb mõtte liikuma pisut teistmoodi tajude abil.

Oscar Wilde’i muinasjutu dramatiseerib ja lavastab Leino Rei, kes on mitmekordne Salme Reegi nimelise lasteteatri auhinna laureaat. Viimati pälvis ta preemia 2015. aastal tundliku lavastajatöö eest tajudega mängivas lavastuses "Siil udus" (Tartu Uus Teater).

“Tähelapse” kunstnik on Marion Undusk, muusikaline kujundaja Ardo Ran Varres, valguskujundaja Martin Meelandi, mängivad Kärt Reemann ja Helgur Rosental.

Lavastus sobib lastele vanuses 4–11 a.

Etendused Karlova Teatris (Tähe 66, Tartu) 15. märtsil 2017 kell 11.00 ja 19.00.

Piletid 10/8 € on müügil Piletimaailmas.


Kohtumiseni Karlova Teatris!

www.karlovateater.ee



Toimumisajad

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti